wtorek, 22 czerwca 2010
O mnie
- Nazwa: Agnieszka Konopka
- Lokalizacja: Warszawa, Poland
My passion. My life. My art. contact me zielonasofa@gmail.com
Poprzednie posty
- Kwitnące magnolie
- Cartagena, teatr rzymski
- Hiszpania, o le!
- Miłego weekendu
- Villa d'Este, Tivoli
- Rzym
- Wiosna, wiosna...
- Mieszkanie nad Tamizą
- Wesołych Świąt.
- Graj w zielone
Subskrybuj
Posty [Atom]
Komentarze (7):
Efekty przednie. Jeszcze jak wyobrażę sobie ich smak:), mmm poezja..
ciekawe zdjecia,szparagi same w sobie nie maja specjalnego smaku tzn zolte bo zielonych nie jadlam,natomiast sos do szparagow jest pyszny :) dziekuje za odiwdziny :) bede do ciebie wpadac :)
Piękne. Ostatnio w ramach czegoś extra w kuchni zaserwowałam właśnie takie zielone szparagi. Patrząc na twoje zdjęcia myślę sobie, ze trzeba było na nie dłużej popatrzeć... Choć smak zielonych lubię, wolę niż białe. Pozdrawiam. aneta
Te zdjęcia są rewelacyjne... A zielonych nigdy nie jadłam, czy smakują tak samo jak białe ?
Coś mi zjadło wczorajszy komentarz :/ Więc again... Bardzo fajne zdjęcia, a szparagów zielonych nigdy nie jadłam. Czy smakują tak samo jak białe ?
Przepraszam, to przez moją nieudolność komentarze zostały zjedzone..
Dziękuję za miłe słowa.
Moim zdaniem zielone mają bardziej wyrazisty smak, taki lekko cierpki. Białe są bardziej ....nijakie takie.
Ale i tak je lubię. Jedynie co mnie może zniechęcić w szparagach, to ich łykowatość.
Beautiful and delicious
Prześlij komentarz
Subskrybuj Komentarze do posta [Atom]
<< Strona główna